Profil

Profil

Mit navn er Tonie Fabricius Olsen, og jeg har arbejdet fuld tid som freelance bogholder siden starten af 2018. Jeg er bogholder for små og mellemstore virksomheder. Blandt mine kunder finder du frisører, en bilforhandler, en maskinfabrik, et par webshops og flere håndværkere. Jeg arbejder for både selskaber og enkeltmandsvirksomheder.

Jeg arbejder primært i e-conomic og dinero.  Jeg giver dig gerne kursus og instruktioner i brugen af dinero, så du kan klare så stor en del af opgaven som muligt selv. Jeg er varm fortaler for digital bogføring og bilagsbehandling i “skyen” samt integrationer til andre hjælpemidler, der automatiserer bogføringen i så høj grad som muligt som fx. Kontolink, Roger og Pleo 

Privat bor jeg med min familie i Vissenbjerg tæt på Odense. Jeg er oprindelig uddannet revisorassistent hos KPMG i Odense,  men har også været lærer i en del år. Jeg har arbejdet som PLC-konsulent hos Nordfyns Kommune i 4½ år, hvor mit arbejde bestod af bogføring, budgetlægning, rapportering og arbejde med digitale medier og læremidler.